tpf Egész életen át tartó tanulás program
Comenius szakmai továbbképzés pedagógusoknak
Nyelvtanfolyam
LLP
ESE
A program  A nyelviskola Hozott értékek ÉlményekA program célja az oktatók készségeinek fejlesztése, a szakmai kompetenciák javítása nemzetközi környezetben.

 

Iskolánk egy olyan nemzetközi projektben vesz részt, melyben három ország iskoláinak kell közösen dolgozni. Szabó Péter kollégám és jómagam - Naszári László - koordináljuk iskolánkban a munkát. A projekt munkanyelve angol, így mindkettőnk számára fontos volt, hogy feladatunkat minél jobb nyelvtudással lássuk el.

 

Pályázatot nyújtottunk be mindketten a Tempus Közalapítványhoz annak érdekében, hogy támogatást kapjunk a nyelvi készségeink fejlesztésére anyanyelvi környezetben. Mindketten támogatást kaptunk, így lehetőségünk nyílt arra, hogy én Edinburgh-ben Ő pedig Canterbury-ben járhasson 2 hétig nyelviskolába.

 

Az egész életen át tartó tanulás program nagyszerű támogatást nyújt mindazon kollégáknak akik fontosnak tartják azt, hogy a korábban megszerzett tudásuk az idővel ne kopjon, hanem mindinkább gyarapodjon. A folyamatos önképzés jegyében indultunk útnak.


A programról bővebben a Tempus Közalapítvány honlapján lehet tájékozódni.

 

Itt nemcsak tanárok számára hasznos továbbképzések találhatók, hanem a diákok egyéni nyelvtanulását, illetve külföldi tanulmányait támogató lehetőségek is megtalálhatóak.

  Education & Training